Автошествие от 40 коли премина през Бургас  в подкрепа на

...
Автошествие от 40 коли премина през Бургас  в подкрепа на
Коментари Харесай

В Бургас протестират срещу гейпарада

Автошествие от 40 коли мина през Бургас  в поддръжка на обичайното българско семейство и против " Бургас прайд ", който ще се организира през днешния ден. Шествието е проведено от общинския консултант Боян Дяков от НФСБ, Йорданка Лазаринова и Валери Ангелов, заяви БГНЕС.

Участниците в автошествието одобряват проведения през днешния ден от 16 ч. „ Бургас Прайд ”, по самодейност на ЛГБТ, като провокация, защото 15 май е Международен ден на фамилията. В същото време пред храм „ Св. Св. Кирил и Методий ” в града бургаското духовенство отслужи молебен " в отбрана и поддръжка на обичайното българско семейство и за отстояване на изконните православни полезности и добродетели ". Служението се води от агатополски свещеник Йеротей.

Днес е вторият опит да се организира " Бургас прайд " под мотото " Любовта е по-силна от омразата ", откакто предходна година се събраха шепа последователи на хората с друга полова ориентировка, най-вече малолетни.

" Да се спре хомофобията в България, с цел да може да имаме и ние права, защото сега нямаме права ", сподели уредникът на " Бургас прайд " и от ЛГБТИ обществото Русе Милев.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР